Inicio > Programación de CONCIERTOS > SONA LA DIPU: NIUS DE NIT + SIX TO FIX

SONA LA DIPU: NIUS DE NIT + SIX TO FIX

Fecha:
02/11/2012 10:30 pm
Entrada:
Gratuito
Compartir:
Facebook | Twitter | Tuenti
Delicious | Menéame | Email

En esta ocasión visitan la Sala Matisse las bandas Nius de Nit y six to fix, dentro del Circuit de la Tardor de Sona la Dipu.

NIUS DE NIT.

Amb la idea que ja de ben menuts ens rondava pel cap, Bernat, Vicent, David i Maria ens reuníem amb multitud de companys per tal de fer sonar una il•lusió que sempre havíem tingut: formar un grup de música. Però no és fins el 2005 quan el projecte comença a agafar força. A nosaltres s’uneix Carlos per formar els Xafa Diumenges, nom que surt pel fet que era diumenge quan habitualment quedàvem per tocar.

Amb la incorporació de Maties a la formació inicial i les col•laboracions de Salut, Maria M. i Maria G. és quan realment naix Nius de Nit. Era cap al febrer de 2006, amb lletres com “Renàixer”, “Lluna plena” o “Com si fos un somni”, quan el somni de sempre començava a fer-se realitat; les primeres gravacions, els primers concerts i concursos…

Poc a poc, i amb aquestes ganes de passar-ho bé fent música, el grup segueix treballant amb un estil pop/rock innovador. Carlos s’incorpora de nou al grup que, amb Maties, Maria, Vicent, Bernat i David, s’endinsa amb el treball de nous temes per afrontar vora una dotzena de concerts i algunes gravacions.

És a finals de 2007 quan Maria decideix deixar el grup. Llavors, i després de dures decisions, el grup es reorganitza, i Vicent passa a ser la veu del grup. Al gener de 2008 el grup comença a gravar la seua primera maqueta amb un total de 12 temes, alguns nous i d’altres composats als inicis de Nius de Nit. A l’estiu, amb nova maqueta i pàgina web, comencem una llarga gira que porta per lema “Canviem el món” i que visita distints escenaris, des d’Algemesí mateix, el GreenSpace o la Universitat Politècnica de Valencia fins a les llunyanes terres menorquines. La gira es dóna per acabada al març de 2010, després de 2 anys, amb una maqueta, més de 400 còpies venudes i una vintena de concerts. Llavors va ser l’hora d’emprendre de nou el treball al local. En aquest temps David decideix abandonar la formació i després de diverses recomposicions i proves s’incorpora al grup Dani. El grup queda definitivament amb Vicent (veu i guitarra), Carlos (veu), Maties (guitarra), Bernat (baix) i Dani (bateria).

El quintet es presentà al 2011 amb noves lletres, nous sons i amb moltes ganes de tornar als escenaris. Amb 12 temes plens d’energia, ritme i festa… i gràcies als quals resultarem guanyadors del concurs “La Castanya de Gràcia” tocant a la Festa Major de Gràcia a Barcelona. I aquest mateix any també al Rockjove d’Algemesí o al Concert de Benvinguda de la Universitat Politècnica de Valènica al Red Bull Tour Bus, entre altres. I al 2012, aquestes cançons els han portat a ser escollits per a les semifinals del “Sona la Dipu 2012” i a tocar a la “Setmana de Bous d’Algemesí” en un dels espectacles de la nit. Ara, amb la intenció de publicar un altre disc i amb ganes de seguir fent gaudir a la gent en cada concert, els Nius de Nit preparem a fons el temes per tindre un directe potent, ballador i molt molt festiu!!

SIX TO FIX.

Six to fix, banda formada en el verano del 2011, finalista de “Sona la dipu 2012″.Influenciados por el rock inglés y bandas como U2, Radiohead, Depeche mode y Muse.

Formada por:
Alf, voces
Sergio, teclado y programación
Beni y Visun guitarras
Pau al bajo
Adrián en la bateria.